TAPETE SVEMIRA

FOTO TAPETE SVEMIRA ZA ZID

Foto tapete svemira jedne su od popularnih i dosta traženih tapeta, jer se uz pomoć njih prostor može bezgranično ulepšavati kao i sam svemir. 3d svemir tapete,foto tapete galaksije, tapete svemir, svemir tapete za dečiju sobu,izrada svemir tapete, tapete svemira za plafone su samo neke od tapeta koje možete pronaći na našem sajtu. Tapete svemir izradjujemo na pvc materijala, što podrazumeva da su vodoperive i kao takve se mogu lako održavati pamučnom vlažnom krpom. Foto tapete svemir su samolepljive pa ih sa lakoćom možete lepiti na zid bez ikakvog dodatnog lepka.

FOTO TAPETE SVEMIRA SLIKE ZA ŠTAMPU

Odabir slika za štampu tapete svemira je veoma jednostavan proces, jer sve slike koje se nalaze na našem sajtu već su predefinisane za štampu tapete svemira, odnosno odradjene su u odgovarajućim rezolucijama za izradu tapeta. Ako kojim slučajem pronadjete sliku svemira koja nije sa našeg sajta koju želeli bi ste ba baš nju imate na zidu, a niste sigurni u njen kvalitet za štampu možete nam je poslati kako bi naši dizajneri utvrdili njen kvalite i ako je u lošem stanju, u mogućnosti smo da je eventualno popravimo ili iscrtamo i na taj način je pripremimo za štampu tapete svemira.

UPUSTVO I PRIPREMA ZIDA ZA LEPLJENJE TAPETE SVEMIRA

Za lepljenje foto tapete nije potreban ni jedan dodatni lepak, jer su tapete samolepljive! Sredstvo čime se lepe foto tapete ne sme biti oštrtog materijal iz razloga što bi se skinula – ogulila boja, odnosno odštampana slika na PVC foliji. Obično se za lepljenje koristi FILC ili RAKEL(plastična špakla obložena filcom). Rolne tapete pri dnu su obeležene brojevima 1, 2… .Broj 1. označava da je rolna prva u nizu sa leva na desno. Preporuka za lepljenje Prilikom same montaže rolnu odlepite(odvojite od papira) celom širinom oko 5cm i papir koji se nalazi sa zadnje strane oštro savijete, kako bi lepljiv deo mogao lakše da se zalepi na zid. Rolna bi konstantno trebalo biti odrolana dok je lepite. Kada odredite pravac, odnosno ugao od 90 (odnos izmedju zida i plafona), odlepljeni deo zalepite na zid. Nakon toga uhvatite papir koji se nalazi sa zadnje strane i polako svlačite na dole nekih 15cm-20cm. Jednu ruku stavite na sredinu tapete i lagano zatežete na dole, da je konstanto držite zategnutom, a drugom rukom uz pomoć RAKELA ILI FILCA laganim pokretima sa leva na desno lepite tapetu. Naredna rolna obavezno treba da preklopi predhodno zalepljenu nekih 0,5cm-1cm kako bi se tapete uklopile.

Naglasili smo to da su tapete koje mi proizvodimo samolepljive i iz tog razloga zid na kome se tapete svemira lepe NE SME BITI PRAŠNJAV, jer ako bi prašina dotakla lepljivi deo, jačina lepka bi oslabila i postojala bi mogućnost da tapet spadne. Iz tog razloga ako se radi o novogradnji ili renovirate stan pa vam je nakon šmirglanja ostala fina prašina, potrebno je da zid premažete prajmerom – podloga koja bi eliminisala prašinu. Od kvaliteta zida zavisi i sam izgled motirane tapete. Ako na zidu postoje neravnine ili suzice nakon krečenja, obavezno će se iste pojaviti nakon lepljenja, odnosno foto tapet će pokazati svaku grešku. Takodje bi naglasili da se tapeta lepi isključivo na sobnoj temperaturi, jer se u hladnoj prostoriji lepak ne opusti dovoljno i njena jačina lepka nije potpuna. Zid mora biti ogletovan(nakon gleta obavezno premazati pajmerom) ili okrečen Da bi vam tapet idealno stajao na zidu potrebno ga je u skladu sa tim i pripremiti.

TAPETE SVEMIRA CENE

Cene tapete svemira možete pogledati na svakoj od ponudjenih tapeta, odnosno kada odaberete sliku kliknete na nju i dalje link će vas voditi na stranicu te tapeta sa preciznijim objašnjenjem.

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt