Tapete svemir 33

Tapete svemir koje se nalaze na našem sajtu isključivo štampamo u dimenziji vašeg zida, što vam omogućava da vi odlučite kako će odštampani tapete svemira izgledati na vašem zidu. Materijal koji se koristi za izradu foto tapete je izrađen od jako kvalitetne plastificirane folije, koja vam obezbeđuje dugotrajnost, a sa druge strane i održavanje je jako jednostavno, jer su odštampane tapete mape svemira vodoperive (možete ih povremeno obrisati vlažnom pamučnom krpom i vratiti njen prvobitni sjaja).

Montiranje – lepljenje tapete svemira je jako jednostavan proces. Što se montaže tapete tiče, nije vam potreban  ni jedan dodatni lepak, jer su foto tapete koje mi proizvodimo samolepljive, što vam omogućava da foto tapet svemira zalepite bez bojaznosti da ćete isprljati vaš uredno sređen stan. Ako smatrate da niste dovoljno spremni da se upustite u samu montažu foto tapete mi i za to imamo rešenje. Naša firma vam nudi uslugu montaže foto tapete. Pozovite nas, kako bi zakazali termin montaže tapete koji vama odgovara.

CENE ŠTAMPE TAPETE SVEMIR

TAPETE SVEMIR ZA ZID

Foto tapet svemir vešem prostoru daje dubinu galaksije. Jako interesantna i veoma bitna stvar je da se tapet svemira može odštampati u slikama svemira  po vašoj želji, kao i dimenziji vašeg zida. Ako smatrate da je u vašem domu potrebna promena u dnevnoj, dečijoj, spavaćoj sobi ili želite prelepiti komad nameštaja, onda su foto tapete pravo rešenje za vas. Naša firma Vam nudi veliki izdor foto tapeta karte svemira. Foto tapete su jako dekorativne i estetski lepe. Idealno rešenje za vizuelno ulepšavanje prostorije. Foto tapete štampamo na najkvalitetnijim PVC folijama, u visokoj rezoluciji. Što je još dosta važno je to da svaka od predstavljenih tapeta možemo izraditi u dimenziji Vaših zidova, odnosno prostora. Većina slika svemira koje su predstavljene odradjene su od strane naših dizajnera, tako da tapete svemira koje možete poručiti kod nas ne postoje na drugim mestima. To će vam pomoći da Vaš prostor izgleda potpuno drugačije od svih ostalih.

ODABIR SLIKE ZA ŠTAMPU TAPETE SVEMIRA

Potrudili smo se da vam ponudimo veliki izbor tapete svemira, koje možete pogledati u našoj galeriji tapete svemira i koje su već predefinisane u odgovarajućim rezolucijama za štampu fot tapeta.Važno je da napomenemo da sve slike, odnosno tapete koje se nalaze u našoj ponudi mogu da se prilagodjavaju vašim dimenzijama zida, uz malu korekciju slike. Ako pronadjete neku sliku svemira koja nije sa našeg sajta, a želeli bi ste da je imate u obliku tapete, slobodno nam je pošaljite, jer mi imamo načina da je izradimo u odgovarajućoj rezoluciji  za štampu.

 

 KAKO  PORUČITI TAPETU SVEMIRA?

Prodaja tapete svemira se vrši putem interneta, a dostava za Beograd i ostala mesta u Srbiji je kurirskim službama na željenu adresu. Od momenta kada se poruče foto tapete, na Vašu adresu stižu kroz par dana.

 

VELIKI IZBOR DRUGIH MOTIVI ZA IZRADU FOTO TAPETE

Što se ostalih motiva tiče možemo vam ponuditi jako veliki izbor. Ostale motive možete pogledati na sledećim linkovima: štampa foto-tapete karta sveta, štampa apstraktnih foto-tapeta, štampa foto-tapeta prirodeštampa foto-tapeta sa motivima umetničkih dela, štampa 3d foto-tapeta , štampa foto-tapeta sa motivima za dečije sobe, štampa foto-tapeta sa motivima automobila, štampa foto-tapeta sa životinjama, tapete cigle kamencvetne tapete, tapete vodeni svet, tapete gradovi

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt