TAPETE KARTA SVETA

TAPET MAPA SVETA – 120

TAPET MAPA SVETA – 119

TAPET MAPA SVETA – 118

TAPET MAPA SVETA – 117

TAPET MAPA SVETA – 116

TAPET MAPA SVETA – 115

TAPET MAPA SVETA – 114

TAPET MAPA SVETA – 113

TAPET MAPA SVETA – 112

TAPET MAPA SVETA – 111

TAPET MAPA SVETA – 110

TAPET MAPA SVETA – 109

TAPET MAPA SVETA – 108

TAPET MAPA SVETA – 107

TAPET MAPA SVETA – 106

TAPET MAPA SVETA – 105

TAPET MAPA SVETA – 104

TAPET MAPA SVETA – 103

TAPET MAPA SVETA – 102

TAPET MAPA SVETA – 101

TAPET MAPA SVETA – 100

TAPET MAPA SVETA – 99

TAPET MAPA SVETA – 98

TAPET MAPA SVETA – 97

TAPET MAPA SVETA – 96

TAPET MAPA SVETA – 95

TAPET MAPA SVETA – 94

TAPET MAPA SVETA – 93

TAPET MAPA SVETA – 92

TAPET MAPA SVETA – 91

TAPET MAPA SVETA – 90

TAPET MAPA SVETA – 89

TAPET MAPA SVETA – 88

TAPET MAPA SVETA – 87

TAPET MAPA SVETA – 86

TAPET MAPA SVETA – 85

TAPET MAPA SVETA – 84

TAPET MAPA SVETA – 83

TAPET MAPA SVETA – 82

TAPET MAPA SVETA – 81

TAPET MAPA SVETA – 80

TAPET MAPA SVETA – 79

TAPET MAPA SVETA – 78

TAPET MAPA SVETA – 77

TAPET MAPA SVETA – 76

TAPET MAPA SVETA – 75

TAPET MAPA SVETA – 74

TAPET MAPA SVETA – 73

TAPET MAPA SVETA – 72

TAPET MAPA SVETA – 71

TAPET MAPA SVETA – 70

TAPET MAPA SVETA – 69

TAPET MAPA SVETA – 68

TAPET MAPA SVETA – 67

TAPET MAPA SVETA – 66

TAPET MAPA SVETA – 65

TAPET MAPA SVETA – 64

TAPET MAPA SVETA – 63

TAPET MAPA SVETA – 62

TAPET MAPA SVETA – 61

TAPET MAPA SVETA – 60

TAPET MAPA SVETA – 59

TAPET MAPA SVETA – 58

TAPET MAPA SVETA – 57

TAPET MAPA SVETA – 56

TAPET MAPA SVETA – 55

TAPET MAPA SVETA – 54

TAPET MAPA SVETA – 53

TAPET MAPA SVETA – 52

TAPET MAPA SVETA – 51

TAPET MAPA SVETA – 50

TAPET MAPA SVETA – 49

TAPET MAPA SVETA – 48

TAPET MAPA SVETA – 47

TAPET MAPA SVETA – 46

TAPET MAPA SVETA – 45

TAPET MAPA SVETA – 44

TAPET MAPA SVETA – 43

TAPET MAPA SVETA – 42

TAPET MAPA SVETA – 41

TAPET MAPA SVETA – 40

TAPET MAPA SVETA – 39

TAPET MAPA SVETA – 38

TAPET MAPA SVETA – 37

TAPET MAPA SVETA – 36

TAPET MAPA SVETA – 35

TAPET MAPA SVETA – 34

TAPET MAPA SVETA – 33

TAPET MAPA SVETA – 32

TAPET MAPA SVETA – 31

TAPET MAPA SVETA – 30

TAPET MAPA SVETA – 29

TAPET MAPA SVETA – 28

TAPET MAPA SVETA – 27

TAPET MAPA SVETA – 26

TAPET MAPASVETA – 25

TAPET MAPA SVETA – 24

TAPET MAPA SVETA – 23

TAPET MAPA SVETA – 22

TAPET MAPA SVETA – 21

TAPET MAPA SVETA – 20

TAPET MAPA SVETA – 19

TAPET MAPA SVETA – 18

TAPET MAPA SVETA – 17

TAPET MAPA SVETA – 16

TAPET MAPA SVETA – 15

TAPET MAPA SVETA – 14

TAPET MAPA SVETA – 13

TAPET MAPA SVETA – 12

TAPET MAPA SVETA – 11

TAPET MAPA SVETA – 10

TAPET MAPA SVETA – 9

TAPET MAPA SVETA – 8

TAPET MAPA SVETA – 7

TAPET MAPA SVETA – 6

TAPET MAPA SVETA – 5

TAPET MAPA SVETA – 4

TAPET MAPA SVETA – 3

TAPET MAPA SVETA – 2

TAPET MAPA SVETA – 1

Tapet mapa sveta koji se nalazi na našem sajtu isključivo štampamo u dimenziji vašeg zida, što vam omogućava da vi odlučite kako će odštampani tapete sa kartom sveta izgledati na vašem zidu. Materijal koji se koristi za izradu foto tapete je izrađen od jako kvalitetne plastificirane folije, koja vam obezbeđuje dugotrajnost, a sa druge strane i održavanje je jako jednostavno, jer su odštampane tapete mape sveta vodoperive (možete ih povremeno obrisati vlažnom pamučnom krpom i vratiti njen prvobitni sjaja).

Način montiranja tapete sa mapom sveta je jako jednostavan. Što se montaže tapete tiče, nije vam potreban  ni jedan dodatni lepak, jer su foto tapete koje mi proizvodimo samolepljive, što vam omogućava da foto tapet karte sveta zalepite bez bojaznosti da ćete isprljati vaš uredno sređen stan. Ako smatrate da niste dovoljno spremni da se upustite u samu montažu foto tapete mape sveta mi i za to imamo rešenje. Naša firma vam nudi uslugu montaže foto tapete. Pozovite nas, kako bi zakazali termin montaže tapete koji vama odgovara.

TAPETE MAPA SVETA ZA ZID

Tapete mapa sveta pored edukativnog karaktera može predstavljati i modni detalj na vašem zidu. Foto tapete mapa sveta su jedne od traženijih tapeta za zid. Bilo da se radi o dečijoj, dnevnoj, spavaćoj sobi ili čak poslovne prostore tapet mapa sveta će definitivno ukrasiti vaš prostor sa ukusom. Boje koje se koriste za izradu tapete mape sveta jako su postojane. Obzirom da su tapete mapa sveta odštampane na PVC foliji, to vam omogućava da ih možete povremeno prebrisati vlažnom pamučnom krpom, kako bi joj vratili njen prvobitni sjaj. Foto tapete su samolepljive tako da vam nije potreban dodatni lepak kako bi ste tapet mapa sveta zalepili

Foto tapet karta sveta može izgledati jako interesantno na vašem zidu. Jako interesantna i veoma bitna stvar je da se tapet mapa sveta može odštampati u odabranom dezenu po vašoj želji, kao i dimenziji vašeg zida. Ako smatrate da je u vašem domu potrebna promena u dnevnoj, dečijoj, spavaćoj sobi ili želite prelepiti komad nameštaja, onda su foto tapete sa slikama karte sveta pravo rešenje za vas. Naša firma Vam nudi veliki izdor foto tapeta karte sveta. Foto tapete karta sveta su jako dekorativne i estetski lepe. Idealno rešenje za vizuelno ulepšavanje prostorije. Foto tapete štampamo na najkvalitetnijim PVC folijama, u visokoj rezoluciji. Što je još dosta važno je to da svaka od predstavljenih tapeta možemo izraditi u dimenziji Vaših zidova, odnosno prostora. Većina slika mape sveta koje su predstavljene odradjene su od strane naših dizajnera, tako da tapete karte sveta koje možete poručiti kod nas ne postoje na drugim mestima. To će vam pomoći da Vaš prostor izgleda potpuno drugačije od svih ostalih.

SLIKE ZA IZRADU TAPETE KARTE SVETA

Slike za štampu karte sveta koje mi koristimo izradjene su u visokoj rezoluciji, što vam garantuje za sam kvalitet tapete, odnosno njene jasnoće. Što se formata slike za izradu tapete karte sveta tiče predodredjene su za štampu u svim formatima(veličini vašeg zida). U slučaju da vi posedujete neku sliku sa karte sveta a sumnjate u njen kvalite, pošaljite nam kako bi utvrdili da li je pogodna za izradu tapete. U većini slučajeva možemo da od poslate slike izvučemo kvalitet za štampu ili pronadjemo sličnu njoj.

Potrudili smo se da vam ponudimo veliki izbor tapeta karte sveta, koje možete pogledati u našoj galeriji tapete karta sveta i koje su već predefinisane u odgovarajućim rezolucijama za štampu fot tapeta.Važno je da napomenemo da sve slike, odnosno tapete koje se nalaze u našoj ponudi mogu da se prilagodjavaju vašim dimenzijama zida, uz malu korekciju slike. Ako pronadjete neku sliku mape sveta – karte sveta koja nije sa našeg sajta, a želeli bi ste da je imate u obliku tapete, slobodno nam je pošaljite, jer mi imamo načina da je izradimo u odgovarajućoj rezoluciji  za štampu

UPUSTVO I PRIPREMA ZIDA ZA LEPLJENJE TAPETE KARTA SVETA

Za lepljenje foto tapete karta sveta nije potreban ni jedan dodatni lepak, jer su tapete samolepljive! Sredstvo čime se lepe foto tapete ne sme biti oštrtog materijal iz razloga što bi se skinula – ogulila boja, odnosno odštampana slika na PVC foliji. Obično se za lepljenje koristi FILC ili RAKEL(plastična špakla obložena filcom). Rolne tapete pri dnu su obeležene brojevima 1, 2… .Broj 1. označava da je rolna prva u nizu sa leva na desno. Preporuka za lepljenje Prilikom same montaže rolnu odlepite(odvojite od papira) celom širinom oko 5cm i papir koji se nalazi sa zadnje strane oštro savijete, kako bi lepljiv deo mogao lakše da se zalepi na zid. Rolna bi konstantno trebalo biti odrolana dok je lepite. Kada odredite pravac, odnosno ugao od 90 (odnos izmedju zida i plafona), odlepljeni deo zalepite na zid. Nakon toga uhvatite papir koji se nalazi sa zadnje strane i polako svlačite na dole nekih 15cm-20cm. Jednu ruku stavite na sredinu tapete i lagano zatežete na dole, da je konstanto držite zategnutom, a drugom rukom uz pomoć RAKELA ILI FILCA laganim pokretima sa leva na desno lepite tapetu. Naredna rolna obavezno treba da preklopi predhodno zalepljenu nekih 0,5cm-1cm kako bi se tapete uklopile.

Naglasili smo to da su tapete koje mi proizvodimo samolepljive i iz tog razloga zid na kome se tapete karta sveta lepe NE SME BITI PRAŠNJAV, jer ako bi prašina dotakla lepljivi deo, jačina lepka bi oslabila i postojala bi mogućnost da tapet spadne. Iz tog razloga ako se radi o novogradnji ili renovirate stan pa vam je nakon šmirglanja ostala fina prašina, potrebno je da zid premažete prajmerom – podloga koja bi eliminisala prašinu. Od kvaliteta zida zavisi i sam izgled motirane tapete. Ako na zidu postoje neravnine ili suzice nakon krečenja, obavezno će se iste pojaviti nakon lepljenja, odnosno foto tapet će pokazati svaku grešku. Takodje bi naglasili da se tapeta lepi isključivo na sobnoj temperaturi, jer se u hladnoj prostoriji lepak ne opusti dovoljno i njena jačina lepka nije potpuna. Zid mora biti ogletovan(nakon gleta obavezno premazati pajmerom) ili okrečen Da bi vam tapet idealno stajao na zidu potrebno ga je u skladu sa tim i pripremiti.

TAPETE KARTA SVETA CENE

Cene tapete karta sveta tapeta možete pogledati na svakoj od ponudjenih tapeta, odnosno kada odaberete sliku kliknete na nju i dalje link će vas voditi na stranicu te tapeta sa preciznijim objašnjenjem.

TAPETE KARTA SVETA I NJIHOVA NAMENA

Foto tapete sa slikama karte – mape sveta koje se mogu lepiti na zidove poslovnog prostora, dnevne sobe, dečije sobe, ugostiteljskih objekata… Političke karte sveta, stare mape, 3d karte sveta, apstraktne kerte sveta, karte sveta sa zastavama su samo neke od tapeta koje možete pronaći na našem sajtu.

VELIKI IZBOR DRUGIH MOTIVI ZA IZRADU FOTO TAPETE

Što se ostalih motiva tiče možemo vam ponuditi jako veliki izbor. Ostale motive možete pogledati na sledećim linkovima: štampa foto-tapeta sa motivima svemiraštampa apstraktnih foto-tapetaštampa foto-tapeta prirodeštampa foto-tapeta sa motivima umetničkih delaštampa 3d foto-tapeta štampa foto-tapeta sa motivima za dečije sobeštampa foto-tapeta sa motivima automobilaštampa foto-tapeta sa životinjamatapete cigle kamencvetne tapetetapete vodeni svettapete gradovi

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt