TAPETE GRAFITI

TAPETE GRAFITI ZA ZID

Foto tapete grafiti su tapete koje su najtraženije kod tinejdžera. Tapete grafiti se mogu koristiti i za ukrašavanje ugostiteljskih objekata . Grafiti se inače iscrtavaju sprejevima po zidovima, dok se naša firma bavi štampom grafita na foto tapetama i tako prenose na zid. Materijal na kome se tapete grafiti štampaju izradjeni su od PVC folije. Tapete grafiti su samolepljive tako da vam za montažu nije potreban ni jedan dodatni lepak. Takodje bi smo naglasili da su foto tapete grafiti vodoperive pa ih kao takve možete povremeno prebrisati i vratiti njen prvobitni sjaj. Isto tako bi smo naveli da su boje koje se koriste za štampu foto tapeta jako postojane na sve vremenske uslove, ali na žalost ne i na fizička oštećenja.

GRAFITI ZA ŠTAMPU NA FOTO TAPETI

Slike za štampu grafita na tapeti koje mi koristimo izradjene su u visokoj rezoluciji, što vam garantuje za sam kvalitet slike grafita, odnosno njene jasnoće. Što se formata slike za izradu tapete grafiti tiče predodredjene su za štampu u svim formatima(veličini vašeg zida). U slučaju da vi posedujete neku sliku grafita a sumnjate u njen kvalite, pošaljite nam kako bi utvrdili da li je pogodna za izradu tapete. U većini slučajeva možemo da od poslate slike izvučemo kvalitet za štampu ili pronadjemo sličnu njoj.

UPUSTVO I PRIPREMA ZIDA ZA LEPLJENJE TAPETE GRAFITI

Za lepljenje foto tapete nije potreban ni jedan dodatni lepak, jer su tapete samolepljive! Sredstvo čime se lepe foto tapete ne sme biti oštrtog materijal iz razloga što bi se skinula – ogulila boja, odnosno odštampana slika na PVC foliji. Obično se za lepljenje koristi FILC ili RAKEL(plastična špakla obložena filcom). Rolne tapete pri dnu su obeležene brojevima 1, 2… .Broj 1. označava da je rolna prva u nizu sa leva na desno. Preporuka za lepljenje Prilikom same montaže rolnu odlepite(odvojite od papira) celom širinom oko 5cm i papir koji se nalazi sa zadnje strane oštro savijete, kako bi lepljiv deo mogao lakše da se zalepi na zid. Rolna bi konstantno trebalo biti odrolana dok je lepite. Kada odredite pravac, odnosno ugao od 90 (odnos izmedju zida i plafona), odlepljeni deo zalepite na zid. Nakon toga uhvatite papir koji se nalazi sa zadnje strane i polako svlačite na dole nekih 15cm-20cm. Jednu ruku stavite na sredinu tapete i lagano zatežete na dole, da je konstanto držite zategnutom, a drugom rukom uz pomoć RAKELA ILI FILCA laganim pokretima sa leva na desno lepite tapetu. Naredna rolna obavezno treba da preklopi predhodno zalepljenu nekih 0,5cm-1cm kako bi se tapete uklopile.

Naglasili smo to da su tapete koje mi proizvodimo samolepljive i iz tog razloga zid na kome se tapete grafiti lepe NE SME BITI PRAŠNJAV, jer ako bi prašina dotakla lepljivi deo, jačina lepka bi oslabila i postojala bi mogućnost da tapet spadne. Iz tog razloga ako se radi o novogradnji ili renovirate stan pa vam je nakon šmirglanja ostala fina prašina, potrebno je da zid premažete prajmerom – podloga koja bi eliminisala prašinu. Od kvaliteta zida zavisi i sam izgled motirane tapete. Ako na zidu postoje neravnine ili suzice nakon krečenja, obavezno će se iste pojaviti nakon lepljenja, odnosno foto tapet će pokazati svaku grešku. Takodje bi naglasili da se tapeta lepi isključivo na sobnoj temperaturi, jer se u hladnoj prostoriji lepak ne opusti dovoljno i njena jačina lepka nije potpuna. Zid mora biti ogletovan(nakon gleta obavezno premazati pajmerom) ili okrečen Da bi vam tapet idealno stajao na zidu potrebno ga je u skladu sa tim i pripremiti.

CENE TAPETE GRAFITI

Cene tapete grafiti možete pogledati na svakoj od ponudjenih tapeta, odnosno kada odaberete sliku kliknete na nju i dalje link će vas voditi na stranicu te tapeta sa preciznijim objašnjenjem.

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt