TAPETE GRADOVI

TAPETE GRADOVI ZA ZID

Foto tapete gradovi na vašem zidu mogu izgledati jako neobično i interesantno. Vaše željene destinacije gradova možete u potpunosti preneti u vašem prostoru uz foto tapete gradovi. Sama izrada tapete gradovi izvodi se u digitalnoj tehnici u visokoj rezoluci, pa je i sam doživljaj tapete jako verodostojan utisku panorame grada. Materijal na kome se tapete gradovi štampaju su izradjene od jako kvalitetne PVC samolepljive folije, pa vam iz tog razloga dodatni lepak za montažu nije ni potreban. Obzirom da su tapete gradovi štampaju na PVC folij i sam proces održavanja tape neće predstavljati problem, jer su tapete vodoperive. Pamučnom vlažnom krpom je možete povremeno prebrisati i tako foto tapeti možete vratiti prvobitni sjaj.

3D TAPETE GRADOVA

Efekat 3d tapete gradova možete postići odabirom slika koji taj efekat daju. U principu sama izrada 3d tapete grada se izvodi na isti način kao i obične tapete gradova, samo što slika, odnosno tapeta daje osećaj dubine u prostoru. Najbolji efekat 3d tapete gradova možete postići odabirom slika nekih prolaza, stepenica i panorama.

TAPETE SLIKE GRADA ZA ŠTAMPU

Slike tapete grad na našem sajtu imate u velikom broju. Što se kvaliteta slike za izradu tapete grada koriste, sve slike sa sajta odradjene su u velikoj rezoluciji koje su predefinisane za štampu velikih formata. Tako da što se tiče kvaliteta štampe tapete grada, ako uzmemo sliku sa našeg sajta možemo garantovati za sam kvalitet. U slučaju da vi pronadjete neku sliku grada, a niste sigurni u sam kvalitet iste, možete nam je poslati kako bi utvrdili njen kvalitet i eventualno ako je potrebno doradimo za odredjenu dimenziju štampe.

TAPETE SA MOTIVIMA GRADOVA

Tapete gradova možemo podeliti u više kategorija, odnosno motiva gradova. Kategorije motiva koje smo mi smatrali da se treba izdvojiti su sledeći: panorame gradova nocu kao i dnevnih gradskih panorama, prelepih tapeta mostova, tapete starih italijanskih ulica i stepenica, zastitnim simbolima-spomenicima glavnih gradova, parkovi…

UPUSTVO I PRIPREMA ZIDA ZA LEPLJENJE TAPETE GRADOVA

 

Za lepljenje foto tapete nije potreban ni jedan dodatni lepak, jer su tapete samolepljive! Sredstvo čime se lepe foto tapete ne sme biti oštrtog materijal iz razloga što bi se skinula – ogulila boja, odnosno odštampana slika na PVC foliji. Obično se za lepljenje koristi FILC ili RAKEL(plastična špakla obložena filcom). Rolne tapete pri dnu su obeležene brojevima 1, 2… .Broj 1. označava da je rolna prva u nizu sa leva na desno. Preporuka za lepljenje Prilikom same montaže rolnu odlepite(odvojite od papira) celom širinom oko 5cm i papir koji se nalazi sa zadnje strane oštro savijete, kako bi lepljiv deo mogao lakše da se zalepi na zid. Rolna bi konstantno trebalo biti odrolana dok je lepite. Kada odredite pravac, odnosno ugao od 90 (odnos izmedju zida i plafona), odlepljeni deo zalepite na zid. Nakon toga uhvatite papir koji se nalazi sa zadnje strane i polako svlačite na dole nekih 15cm-20cm. Jednu ruku stavite na sredinu tapete i lagano zatežete na dole, da je konstanto držite zategnutom, a drugom rukom uz pomoć RAKELA ILI FILCA laganim pokretima sa leva na desno lepite tapetu. Naredna rolna obavezno treba da preklopi predhodno zalepljenu nekih 0,5cm-1cm kako bi se tapete uklopile.

Naglasili smo to da su tapete koje mi proizvodimo samolepljive i iz tog razloga zid na kome se tapete gradova lepe NE SME BITI PRAŠNJAV, jer ako bi prašina dotakla lepljivi deo, jačina lepka bi oslabila i postojala bi mogućnost da tapet spadne. Iz tog razloga ako se radi o novogradnji ili renovirate stan pa vam je nakon šmirglanja ostala fina prašina, potrebno je da zid premažete prajmerom – podloga koja bi eliminisala prašinu. Od kvaliteta zida zavisi i sam izgled motirane tapete. Ako na zidu postoje neravnine ili suzice nakon krečenja, obavezno će se iste pojaviti nakon lepljenja, odnosno foto tapet će pokazati svaku grešku. Takodje bi naglasili da se tapeta lepi isključivo na sobnoj temperaturi, jer se u hladnoj prostoriji lepak ne opusti dovoljno i njena jačina lepka nije potpuna. Zid mora biti ogletovan(nakon gleta obavezno premazati pajmerom) ili okrečen Da bi vam tapet idealno stajao na zidu potrebno ga je u skladu sa tim i pripremiti.

TAPETE GRADOVA CENA

Cene tapete gradova možete pogledati na svakoj od ponudjenih tapeta, odnosno kada odaberete sliku kliknete na nju i dalje link će vas voditi na stranicu te tapeta sa preciznijim objašnjenjem.

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt