Tapete cigle kamen

TAPETE IMITACIJA CIGLE I KAMENA

Foto tapete sa motivima cigle ili kamena mogu verodostojno izgledati na vašem zidu. Imitacija cigle ili kamena na vašem zidu se postiže uz pomoć 3d efekta koji pruža realan osećaj cigle i kamena. Foto tapeta imitacije bele cigle ili belog kamena je jedan od traženijih tapeta cigle i kamena. Materijal koji se koristi za izradu tapete cigle i kamena je izradjen oj PVC samolepljive folije, koja prijanja na zid bez imalo dodatka lepka. Iz razloga što je tapeta PVC i održavanje je jako jednostavno jer se tapete cigle i kamena povremeno mogu prebrisati vlažnom pamučnom krpom i tako joj vratiti prvobitni sjaj. Boje koje se koriste za štampu tapeta su jako postojane.

SLIKE ZA IZRADU TAPETE KAO CIGLE

Slike koje koristimo za izradu tapete cigle su verodostojne realnom izgledu zida od cigle ili kamena. To se postiže tako što su neke slike odradjene u 3d efektu cigle ili uslikane cigle aparatom visoke rezolucije. Sve tapete cigle i kamena koje se nalaze na našem sajtu odradjene su visokim rezolucijama i spremne su za štampu formata koji vama odgovara. Možemo vam ponuditi i uslugu doradjivanja slike, odnosno ako imate neku sliku, a nije sa našeg sajta koju bi ste želeli da je odštampamo u obliku tapete cigle, za koju niste sigurni u njen kvalite. Naši stručni dizajneri će utvditi njen kvalite i ako je potrebno malo je dorade kako bi baš ta tapeta cigle bila na vašem zidu.

OBLICI I BOJE CIGLE ZA IZRADU TAPETE

U zavisnosti od toga koja vam se boja i oblik cigle uklapa uz vaš enterijer, najbolje je i odabrati tapet cigle. Mi smo se potrudili da napravimo veliki izbor tapete cigle koje možete pronaći u našoj galeriji.

UPUSTVO I PRIPREMA ZIDA ZA LEPLJENJE TAPETE CIGLE

Za lepljenje foto tapete nije potreban ni jedan dodatni lepak, jer su tapete samolepljive! Sredstvo čime se lepe foto tapete ne sme biti oštrtog materijal iz razloga što bi se skinula – ogulila boja, odnosno odštampana slika na PVC foliji. Obično se za lepljenje koristi FILC ili RAKEL(plastična špakla obložena filcom). Rolne tapete pri dnu su obeležene brojevima 1, 2… .Broj 1. označava da je rolna prva u nizu sa leva na desno. Preporuka za lepljenje Prilikom same montaže rolnu odlepite(odvojite od papira) celom širinom oko 5cm i papir koji se nalazi sa zadnje strane oštro savijete, kako bi lepljiv deo mogao lakše da se zalepi na zid. Rolna bi konstantno trebalo biti odrolana dok je lepite. Kada odredite pravac, odnosno ugao od 90 (odnos izmedju zida i plafona), odlepljeni deo zalepite na zid. Nakon toga uhvatite papir koji se nalazi sa zadnje strane i polako svlačite na dole nekih 15cm-20cm. Jednu ruku stavite na sredinu tapete i lagano zatežete na dole, da je konstanto držite zategnutom, a drugom rukom uz pomoć RAKELA ILI FILCA laganim pokretima sa leva na desno lepite tapetu. Naredna rolna obavezno treba da preklopi predhodno zalepljenu nekih 0,5cm-1cm kako bi se tapete uklopile.

Naglasili smo to da su tapete koje mi proizvodimo samolepljive i iz tog razloga zid na kome se tapete cigle lepe NE SME BITI PRAŠNJAV, jer ako bi prašina dotakla lepljivi deo, jačina lepka bi oslabila i postojala bi mogućnost da tapet spadne. Iz tog razloga ako se radi o novogradnji ili renovirate stan pa vam je nakon šmirglanja ostala fina prašina, potrebno je da zid premažete prajmerom – podloga koja bi eliminisala prašinu. Od kvaliteta zida zavisi i sam izgled motirane tapete. Ako na zidu postoje neravnine ili suzice nakon krečenja, obavezno će se iste pojaviti nakon lepljenja, odnosno foto tapet će pokazati svaku grešku. Takodje bi naglasili da se tapeta lepi isključivo na sobnoj temperaturi, jer se u hladnoj prostoriji lepak ne opusti dovoljno i njena jačina lepka nije potpuna. Zid mora biti ogletovan(nakon gleta obavezno premazati pajmerom) ili okrečen Da bi vam tapet idealno stajao na zidu potrebno ga je u skladu sa tim i pripremiti.

TAPETA CIGLE CENA

Cene tapete cigle možete pogledati na svakoj od ponudjenih tapeta, odnosno kada odaberete sliku kliknete na nju i dalje link će vas voditi na stranicu te tapeta sa preciznijim objašnjenjem.

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt