Tapeta grafiti 25

Tapeta grafiti koja se nalazi na našem sajtu isključivo štampamo u dimenziji vašeg zida, što omogućava da sami odlučite kako će tapeta izgledati na vašem zidu. Materijal koji se koristi za izradu tapeta grafiti je izrađena od  jako kvalitetne plastificirane folije, koja vam obezbeđuje dugotrajnost, a sa druge strane i održavanje je jako jednostavno, jer su odštampane tapete grafiti vodoperive (možete ih povremeno obrisati vlažnom pamučnom krpom i vratiti njen prvobitni sjaja).

Što se montaže tapete grafiti tiče, nije vam potreban ni jedan dodatni lepak, jer su foto tapete koje mi proizvodimo samolepljive, što vam omogućava da foto tapet grafiti zalepite bez bojaznosti da ćete isprljati vaš uredno sređen stan. Ako smatrate da niste dovoljno spremni da se upustite u samu montažu foto tapete mi i za to imamo rešenje. Naša firma vam nudi uslugu montaže foto tapeta grafiti. Pozovite nas, kako bi zakazali termin montaže tapete koji vama odgovara.

CENE ŠTAMPE TAPETA GRAFITI

TAPETA GRAFITI ZA ZID

Foto tapeta grafiti odlična zamena za realno iscrtan grafit. grafiti su jako popularni kod tinejdžera, tako da bi se foto tapet sa iscrtanim grafitom super uklopio na bilo kom zidu a da pri tom ne ostecujete zid nikakvim bojama i što je jako važno foto tapet grafit možete promeniti ili potpuno sa lakoćom ukloniti kada god vi poželite jer je tapeta grafiti samolepljiva.

KAKO PRONAĆI ADEKVATNU SLIKU ZA ŠTAMPU TAPETE GRAFITI

U našoj galeriji možete pronaći dosta foto tapeta grafiti  koje su već predefinisane u odgovarajućim rezolucijama za štampu foto tapete grafiti. Važno je da napomenemo da sve slike, odnosno tapete grafiti koje se nalaze u našoj galeriji mogu da se prilagode vašim dimenzijama zida, uz minimalnu korekciju slike. Ako pronadjete neku sliku grafita koja nije sa našeg sajta, a vaši mališani bi želeli baš nju da imaju nazidu u obliku tapete, slobodno nam je pošaljite, jer mi imamo načina da je izradimo u odgovarajućoj rezoluciji  za štampu.

 

 KAKO SE PORUČUJE TAPETA GRAFITI?

Prodaja tapeta grafiti vrši se putem interneta, a dostava za Beograd i ostala mesta u Srbiji je kurirskim službama na željenu adresu. Od momenta kada se poruče tapete, na Vašu adresu stižu kroz par dana.

 

OSTALI MOTIVI ZA DEČIJU SOBU

Što se ostalih motiva za dečiju sobu tiče možemo vam ponuditi jako veliki izbor. Ostale motive možete pogledati na sledećim linkovima: tapete spajdermen, štampa foto tapeta vodeni svet, tapete za dečiju sobu minionsi, dečije tapete karte sveta, popularne dečije tapete.

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt