Tapet priroda 52

Tapete prirode koje se nalaze na našem sajtu isključivo štampamo u dimenziji vašeg zida, što vam omogućava da vi odlučite kako će tapet izgledati na vašem zidu. Materijal koji se koristi za izradu tapet priroda je izrađen od jako kvalitetne plastificirane folije, koja vam obezbeđuje dugotrajnost, a sa druge strane i održavanje je jako jednostavno, jer su odštampane tapete prirode vodoperive (možete ih povremeno obrisati vlažnom pamučnom krpom i vratiti njen prvobitni sjaja).

Kako se montira tapet priroda? Što se montaže tapete tiče, nije vam potreban  ni jedan dodatni lepak, jer su foto tapete koje mi proizvodimo samolepljive, što vam omogućava da foto tapet priroda zalepite bez bojaznosti da ćete isprljati vaš uredno sređen stan. Ako smatrate da niste dovoljno spremni da se upustite u samu montažu foto tapete mi i za to imamo rešenje. Naša firma vam nudi uslugu montaže foto tapete. Pozovite nas, kako bi zakazali termin montaže tapete koji vama odgovara.

CENE ŠTAMPE TAPET PRIRODA

TAPETE PRIRODA SJAJNO REŠENJE ZA ZID

Zašto sjajno rešenje? Razlog tome je što tapet priroda pruža osećaj svežine u prostoru. Jasno je to da su tapete postojale i ranije, ali odabir motiva po svojoj želji sa sigurnošću ne, kao i izrada tapeta po meri. Ako smatrate da je u vašem domu potrebno osvežiti spavaću, dnevnu, dečiju sobu ili komad nameštaja, onda su foto tapete sa motivima prirode pravo rešenje za vas. Naša firma Vam nudi izvanredan unikatni izdor foto tapete prirode. Foto tapete prirode su jako dekorativne i estetski lepe. Idealno rešenje za vizuelno ulepšavanje prostorije. foto tapete prirode štampamo na najkvalitetnijim PVC folijama, u visokoj rezoluciji na. Što je još dosta važno je to da svaka od predstavljenih tapeta prirode možemo izraditi u dimenziji Vaših zidova, odnosno prostora. Većina slika koje su predstavljene odradjene su od strane naših dizajnera, tako da tapete prirode koje možete poručiti kod nas ne postoje na drugim mestima. To će vam pomoći da Vaš prostor izgleda potpuno drugačije od svih ostalih. U izboru Vam nudimo veliki izbor foto tapete različitog dizajna: fotografije planine, pejzaži, jezera, plaže, palme, mora, okeani, vodopadi…

 

KAKO ODABRATI SLIKU ZA ŠTAMPU TAPETE PRIRODE

Potrudili smo se da vam ponudimo veliki izbor tapeta prirode, koje možete pogledati u našoj galeriji tapete priroda i koje su već predefinisane u odgovarajućim rezolucijama za štampu fot tapeta.Važno je da napomenemo da sve slike, odnosno tapete koje se nalaze u našoj ponudi mogu da se prilagodjavaju vašim dimenzijama zida, uz malu korekciju slike. Ako pronadjete neku sliku prirode koja nije sa našeg sajta, a želeli bi ste da je imate u obliku tapete, slobodno nam je pošaljite, jer mi imamo načina da je izradimo u odgovarajućoj rezoluciji  za štampu.

 

 KAKO TAPET PRIRODA MOŽE DA SE PORUČI?

Prodaja tapete priroda se vrši putem interneta, a dostava za Beograd i ostala mesta u Srbiji je kurirskim službama na željenu adresu. Od momenta kada se poruče foto tapete, na Vašu adresu stižu kroz par dana.

 

VELIKI IZBOR DRUGIH MOTIVI ZA IZRADU FOTO TAPETE

Što se ostalih motiva tiče možemo vam ponuditi jako veliki izbor. Ostale motive možete pogledati na sledećim linkovima: štampa foto-tapeta sa motivima svemira, štampa apstraktnih foto-tapeta, štampa foto-tapeta sa motivima gradova, štampa foto-tapeta sa motivima umetničkih dela, štampa 3d foto-tapeta , štampa foto-tapeta sa motivima za dečije sobe, štampa foto-tapeta sa motivima automobila, štampa foto-tapeta sa životinjama, cvetne tapete, tapete karta sveta, tapete vodeni svet, tapete cigla kamen

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt