Spajdermen tapete -29

Spajdermen tapete koje se nalaze na našem sajtu isključivo štampamo u dimenziji vašeg zida, što omogućava da sami odlučite kako će tapete izgledati na vašem zidu. Materijal koji se koristi za izradu spajdermen tapeta je izrađen od  jako kvalitetne plastificirane folije, koja vam obezbeđuje dugotrajnost, a sa druge strane i održavanje je jako jednostavno, jer su odštampane spajdermen tapete vodoperive (možete ih povremeno obrisati vlažnom pamučnom krpom i vratiti njen prvobitni sjaja).

Što se montaže tapete spajdermen tiče, nije vam potreban  ni jedan dodatni lepak, jer su foto tapete spajdermen koje mi proizvodimo samolepljive, što vam omogućava da foto tapet zalepite bez bojaznosti da ćete isprljati vaš uredno sređen stan. Ako smatrate da niste dovoljno spremni da se upustite u samu montažu foto tapete mi i za to imamo rešenje. Naša firma vam nudi uslugu montaže spajdermen foto tapete. Pozovite nas, kako bi zakazali termin montaže tapete koji vama odgovara.

CENE ŠTAMPE 3D TAPETE

SPAJDERMEN TAPETE POKLON ZA MALIŠANE

Složićete se da nema lepšeg osećaja od sreće vaših mali drugara. Za to vam nudimo spajdermen tapete jer njihovu maštu možete oživeti jednom od slika koje se nalaze u našoj galeriji. Tapete spajdermen su jedne od najtraženijih tapeta za dečije sobe kod nas. Kao na zidu tapete koje mi proizvodimo možete zalepiti na bilo koju ravnu površinu, odnosno komadima nameštaja ili vratima dečije sobe i tako još više možete kod deteta storiti prijatan osećaj ambijenta u kome provodi veći deo dana.

 

ADEKVATNE SPAJDERMEN SLIKE ZA ŠTAMPU

U našoj galeriji možete pronaći dosta spajdermen tapeta  koje su već predefinisane u odgovarajućim rezolucijama za štampu fot tapeta za dečiju sobu. Važno je da napomenemo da sve slike, odnosno spajdermen tapete koje se nalaze u našoj galeriji mogu da se prilagode vašim dimenzijama zida, uz minimalnu korekciju slike. Ako pronadjete neku spajdermen sliku koja nije sa našeg sajta, a vaši mališani bi želeli baš nju da imaju nazidu u obliku tapete, slobodno nam je pošaljite, jer mi imamo načina da je izradimo u odgovarajućoj rezoluciji  za štampu.

 

 KAKO PORUČITI SPAJDERMEN TAPE?

Prodaja spajdermen tapete se vrši putem interneta, a dostava za Beograd i ostala mesta u Srbiji je kurirskim službama na željenu adresu. Od momenta kada se poruče spajdermen tapete, na Vašu adresu stižu kroz par dana.

 

OSTALI MOTIVI ZA DEČIJU SOBU

Što se ostalih motiva za dečiju sobu tiče možemo vam ponuditi jako veliki izbor. Ostale motive možete pogledati na sledećim linkovima: dečije tapete podvodni svet, štampa foto tapeta grafiti, tapete za dečiju sobu minionsi, dečije tapete karte sveta, popularne dečije tapete.

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt