Karta sveta za decu – 19

Karta sveta za decu, odnosno tapete karte sveta koje se nalaze na našem sajtu isključivo štampamo u dimenziji vašeg zida, što omogućava da sami odlučite kako će tapete izgledati na vašem zidu. Materijal koji se koristi za izradu tapete karte sveta je izrađen od  jako kvalitetne plastificirane folije, koja vam obezbeđuje dugotrajnost, a sa druge strane i održavanje je jako jednostavno, jer su odštampane tapete karte sveta za decu vodoperive (možete ih povremeno obrisati vlažnom pamučnom krpom i vratiti njen prvobitni sjaja).

Što se montaže tapete karte sveta za decu tiče, nije vam potreban  ni jedan dodatni lepak, jer su foto tapete koje mi proizvodimo samolepljive, što vam omogućava da foto tapet zalepite bez bojaznosti da ćete isprljati vaš uredno sređen stan. Ako smatrate da niste dovoljno spremni da se upustite u samu montažu foto tapete mi i za to imamo rešenje. Naša firma vam nudi uslugu montaže foto tapete karta sveta za decu. Pozovite nas, kako bi zakazali termin montaže tapete koji vama odgovara.

CENE ŠTAMPE TAPETE KARTA SVETA ZA DECU

TAPET KARTA SVETA ZA ZID

Karta sveta za decu su jako popularne tapete za dečiju sobu. samim tim što lepo mogu ukrasiti zid dečije sobe, mogu i delovati jako edukativno na mališane. U galeriji slika karte sveta za decu postoje tapete koje su samo konturama iscrtani kontinenti, ali isto tako i slike koje su pored iscrtanih kontinenata upisani i nazivi država, gradova, reka, jezera, mora, tako da se deca mogu uz igru i učiti.

 

SLIKE SA DOBROM REZOLUCIJOM ZA ŠTAMPU KARTE SVETA

U našoj galeriji možete pronaći dosta dečije tapete karte sveta  koje su već predefinisane u odgovarajućim rezolucijama za štampu foto tapete karte sveta. Važno je da napomenemo da sve slike, odnosno tapete dečije karte sveta koje se nalaze u našoj galeriji mogu da se prilagode vašim dimenzijama zida, uz minimalnu korekciju slike. Ako pronadjete neku sliku kartu sveta za decu koja nije sa našeg sajta, a vaši mališani bi želeli baš nju da imaju nazidu u obliku tapete, slobodno nam je pošaljite, jer mi imamo načina da je izradimo u odgovarajućoj rezoluciji  za štampu.

 

 KAKO SE PORUČUJE KARTA SVETA ZA DECU?

Prodaja karte sveta za decu vrši se putem interneta, a dostava za Beograd i ostala mesta u Srbiji je kurirskim službama na željenu adresu. Od momenta kada se poruče tapete, na Vašu adresu stižu kroz par dana.

 

OSTALI MOTIVI ZA DEČIJU SOBU

Što se ostalih motiva za dečiju sobu tiče možemo vam ponuditi jako veliki izbor. Ostale motive možete pogledati na sledećim linkovima: tapete spajdermen, štampa foto tapeta grafiti, tapete za dečiju vodeni svet, dečije tapete minionsi, popularne dečije tapete.

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt