IZRADA FOTO TAPETE

IZRADA FOTO TAPETE ZA ZID

Izrada foto tapeta – štampa foto tapeta, vrši se na PVC samolepljivoj foliji koja se sa lakoćom montira na zid. Boje koje se koriste za izradu foto tapeta veoma su postojane i samim tim odštampane tapete se mogu povremeno obrisati vodom i pamučnom krpom jer su tapete vodoperive. Foto tapete izradjujemo isključivo u vašim dimenzijama, odnosno u dimenzijama vašeg zida, što vam omogućava da vi sami odlučite kako će se foto tapete uklopiti na vašem zidu. naša štamparija vam nudi veliki izbor foto tapeta, koje podstiču vizuelno uvećavanje prostora.

FOTO TAPETE ZA PLAFON

foto tapete osim što se lepe na zidu mogu se koristiti i za polafon. Lepak koji se nalazi na samolepljivoj tapeti dovoljno je jak da sa lakoćom lepite i po plafonu bez bojazni da će vam se tapet odlepiti, a i sama montaža je jednostavnija jer lepak koji se nalazi na foto tapeti momentalno lepi.

SLIKE ZA IZRADU 3D TAPETE

Odabir slika za štampu 3d tapeta je veoma jednostavan proces, jer sve slike koje se nalaze na našem sajtu već su predefinisane za štampu 3d tapeta, odnosno odradjene su u odgovarajućim rezolucijama za izradu tapeta. Ako kojim slučajem pronadjete 3d sliku – 3d tapetu koja nije sa našeg sajta koju želeli bi ste ba baš nju imate na zidu, a niste sigurni u njen kvalitet za štampu možete nam je poslati kako bi naši dizajneri utvrdili njen kvalite i ako je u lošem stanju, u mogućnosti smo da je eventualno popravimo ili iscrtamo i na taj  način je pripremimo za štampu 3d tapete.

KATEGORIJE FOTO TAPETE

Slike foto tapeta podeljene su u više kategorija. Princip izrade foto tapete je kod svih motiva isti. 3d tapete, foto tapete karta sveta, tapete svemira, foto tapete za dečiju sobu, apstraktne tapete, cvetne tapete, tapete imitacija cigle i kamena, tapete gradova, foto tapete prirode, tapete životinje, tapete automobili, umetničke tapete, foto tapete za plafon, tapete vodeni svet, foto tapete sa teksturom

PRIPREMA ZIDA ZA LEPLJENJE FOTO TAPETE

Naglasili smo to da su tapete koje mi proizvodimo samolepljive i iz tog razloga zid na kome se foto tapete lepe NE SME BITI PRAŠNJAV, jer ako bi prašina dotakla lepljivi deo, jačina lepka bi oslabila i postojala bi mogućnost da tapet spadne. Iz tog razloga ako se radi o novogradnji ili renovirate stan pa vam je nakon šmirglanja ostala fina prašina, potrebno je da zid premažete prajmerom – podloga koja bi eliminisala prašinu. Od kvaliteta zida zavisi i sam izgled motirane tapete. Ako na zidu postoje neravnine ili suzice nakon krečenja, obavezno će se iste pojaviti nakon lepljenja, odnosno foto tapet će pokazati svaku grešku. Takodje bi naglasili da se tapeta lepi isključivo na sobnoj temperaturi, jer se u hladnoj prostoriji lepak ne opusti dovoljno i njena jačina lepka nije potpuna. Zid mora biti ogletovan(nakon gleta obavezno premazati pajmerom) ili okrečen Da bi vam tapet idealno stajao na zidu potrebno ga je u skladu sa tim i pripremiti.

FOTO TAPETE CENE

Cene tapeta možete pogledati na svakoj od ponudjenih tapeta, odnosno kada odaberete sliku kliknete na nju i dalje link će vas voditi na stranicu te tapeta sa preciznijim objašnjenjem.

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt