Dečije tapete – 52

Dečije tapete – tapete za dečiju sobu koje se nalaze na našem sajtu isključivo štampamo u dimenziji vašeg zida, što omogućava da sami odlučite kako će tapete izgledati na vašem zidu. Materijal koji se koristi za izradu dečije tapete  je izrađen od  jako kvalitetne plastificirane folije, koja vam obezbeđuje dugotrajnost, a sa druge strane i održavanje je jako jednostavno, jer su odštampane tapete za decu vodoperive (možete ih povremeno obrisati vlažnom pamučnom krpom i vratiti njen prvobitni sjaja).

Što se montaže dečije tapete tiče, nije vam potreban  ni jedan dodatni lepak, jer su foto tapete koje mi proizvodimo samolepljive, što vam omogućava da foto tapet zalepite bez bojaznosti da ćete isprljati vaš uredno sređen stan. Ako smatrate da niste dovoljno spremni da se upustite u samu montažu dečije foto tapete mi i za to imamo rešenje. Naša firma vam nudi uslugu montaže foto dečije tapete . Pozovite nas, kako bi zakazali termin montaže tapete koji vama odgovara.

CENE ŠTAMPE DEČIJE TAPETE

DEČIJE TAPET ZA ZID

Dečije tapete, odnosno tapete za dečiju sobu najbolje izabrati tako što se posavetujete sa svojim mališanim, jer oni najbolje znaju koja bi dečija tapeta odgovarala njihovom zidu. Potrudili smo se da odaberemo najpopularnije tapete za dečiju sobu, odnosno slike junaka iz crtanih filmova koji su trenutno aktuelni za sve uzraste. Zato ne gubite vreme, nego iznenadite vaše mališane nikim dečijih tapeta.

 

SLIKE SA DOBROM REZOLUCIJOM ZA ŠTAMPU DEČIJE TAPETE

U našoj galeriji možete pronaći veliki izbor popularne dečije tapete  koje su već predefinisane u odgovarajućim rezolucijama za štampu foto tapete za dečiju sobu. Važno je da napomenemo da sve slike, odnosno dečije tapete  koje se nalaze u našoj galeriji mogu da se prilagode vašim dimenzijama zida, uz minimalnu korekciju slike. Ako pronadjete neku sliku dečije tapete koja nije sa našeg sajta, a vaši mališani bi želeli baš nju da imaju nazidu u obliku tapete, slobodno nam je pošaljite, jer mi imamo načina da je izradimo u odgovarajućoj rezoluciji  za štampu.

 

 KAKO PORUČITI DEČIJU TAPETE?

Prodaja dečije tapete vrši se putem interneta, a dostava za Beograd i ostala mesta u Srbiji je kurirskim službama na željenu adresu. Od momenta kada se poruče tapete, na Vašu adresu stižu kroz par dana.

 

OSTALI MOTIVI ZA DEČIJU SOBU

Što se ostalih motiva za dečiju sobu tiče možemo vam ponuditi jako veliki izbor. Ostale motive možete pogledati na sledećim linkovima: tapete spajdermen, štampa foto tapeta grafiti, tapete za dečiju vodeni svet, dečije tapete minionsi, dečije tapete karta sveta.

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt