CVETNE TAPETE

CVETNE TAPETE ZA ZID

Foto tapete sa cvetnim dezeno su odličan izbor tapeta kojima možete ukrasiti zidove dnevne, spavaće ili kuhinjske zidove. Cvetne tapete zauzimaju vodeće mesto kod ukrašavanja enterijera. Tapete sa cvetnim motivima na jedan suptilan način unose svežinu u vašem prostoru. Materijal na kome se cvetne tapete štampaju izradjen je od PVC folije. Cvetne tapete su samolepljive tako da vam za montažu nije potreban ni jedan dodatni lepak. Takodje bi smo naglasili da su foto tapete sa cvetnim dezenom vodoperive pa ih kao takve možete povremeno prebrisati i vratiti njen prvobitni sjaj. Isto tako bi smo naveli da su boje koje se koriste za štampu cvetnih tapeta jako postojane na sve vremenske uslove, ali na žalost ne i na fizička oštećenja.

CVETNE TAPETE SLIKE ZA ŠTAMPU

Slike za štampu cvetnih tapeta koje mi koristimo izradjene su u visokoj rezoluciji, što vam garantuje za sam kvalitet cvetne tapete, odnosno njene jasnoće. Što se formata slike za izradu cvetne tapete tiče predodredjene su za štampu u svim formatima(veličini vašeg zida). U slučaju da vi posedujete neku sliku sa cvetnim dezenom a sumnjate u njen kvalite, pošaljite nam kako bi utvrdili da li je pogodna za izradu tapete. U većini slučajeva možemo da od poslate slike izvučemo kvalitet za štampu ili pronadjemo sličnu njoj.

PROSTO U KOME SE NAJČEŠĆE LEPE CVETNE TAPETE

Što se cvetnih tapeta tiče svežina i boje koje se mogu uneti u prosto zahvaljujući njima, ni jedna prostorija se ne može posebno istaći.

  • cvetne tapete u kuhinji
  • cvetne tapete za spavaću sobu
  • cvetne tapete za dnevnu sobu
  • cvetne tapete za ugostiteljske ojekte
  • cvetne tapete za kancelarijske prostore

UPUSTVO I PRIPREMA ZIDA ZA LEPLJENJE CVETNE TAPETE

Za lepljenje foto tapete nije potreban ni jedan dodatni lepak, jer su tapete samolepljive! Sredstvo čime se lepe foto tapete ne sme biti oštrtog materijal iz razloga što bi se skinula – ogulila boja, odnosno odštampana slika na PVC foliji. Obično se za lepljenje koristi FILC ili RAKEL(plastična špakla obložena filcom). Rolne tapete pri dnu su obeležene brojevima 1, 2… .Broj 1. označava da je rolna prva u nizu sa leva na desno. Preporuka za lepljenje Prilikom same montaže rolnu odlepite(odvojite od papira) celom širinom oko 5cm i papir koji se nalazi sa zadnje strane oštro savijete, kako bi lepljiv deo mogao lakše da se zalepi na zid. Rolna bi konstantno trebalo biti odrolana dok je lepite. Kada odredite pravac, odnosno ugao od 90 (odnos izmedju zida i plafona), odlepljeni deo zalepite na zid. Nakon toga uhvatite papir koji se nalazi sa zadnje strane i polako svlačite na dole nekih 15cm-20cm. Jednu ruku stavite na sredinu tapete i lagano zatežete na dole, da je konstanto držite zategnutom, a drugom rukom uz pomoć RAKELA ILI FILCA laganim pokretima sa leva na desno lepite tapetu. Naredna rolna obavezno treba da preklopi predhodno zalepljenu nekih 0,5cm-1cm kako bi se tapete uklopile.

Naglasili smo to da su tapete koje mi proizvodimo samolepljive i iz tog razloga zid na kome se cvetne tapete lepe NE SME BITI PRAŠNJAV, jer ako bi prašina dotakla lepljivi deo, jačina lepka bi oslabila i postojala bi mogućnost da tapet spadne. Iz tog razloga ako se radi o novogradnji ili renovirate stan pa vam je nakon šmirglanja ostala fina prašina, potrebno je da zid premažete prajmerom – podloga koja bi eliminisala prašinu. Od kvaliteta zida zavisi i sam izgled motirane tapete. Ako na zidu postoje neravnine ili suzice nakon krečenja, obavezno će se iste pojaviti nakon lepljenja, odnosno foto tapet će pokazati svaku grešku. Takodje bi naglasili da se tapeta lepi isključivo na sobnoj temperaturi, jer se u hladnoj prostoriji lepak ne opusti dovoljno i njena jačina lepka nije potpuna. Zid mora biti ogletovan(nakon gleta obavezno premazati pajmerom) ili okrečen Da bi vam tapet idealno stajao na zidu potrebno ga je u skladu sa tim i pripremiti.

CVETNE TAPETE CENE

Cene cvetnih tapeta možete pogledati na svakoj od ponudjenih tapeta, odnosno kada odaberete sliku kliknete na nju i dalje link će vas voditi na stranicu te tapeta sa preciznijim objašnjenjem.

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt