3D TAPETE

3D Tapete koje se nalaze na našem sajtu isključivo štampamo u dimenziji vašeg zida, što vam omogućava da vi odlučite kako će tapet izgledati na vašem zidu. Materijal koji se koristi za izradu 3D tapeta je izrađen od  jako kvalitetne plastificirane folije, koja vam obezbeđuje dugotrajnost, a sa druge strane i održavanje je jako jednostavno, jer su odštampane 3D tapete vodoperive (možete ih povremeno obrisati vlažnom pamučnom krpom i vratiti njen prvobitni sjaja).

Što se montaže 3D tapete tiče, nije vam potreban  ni jedan dodatni lepak, jer su foto tapete koje mi proizvodimo samolepljive, što vam omogućava da foto tapet zalepite bez bojaznosti da ćete isprljati vaš uredno sređen stan. Ako smatrate da niste dovoljno spremni da se upustite u samu montažu foto tapete mi i za to imamo rešenje. Naša firma vam nudi uslugu montaže 3d foto tapete. Pozovite nas, kako bi zakazali termin montaže tapete koji vama odgovara.

IZRADA 3D TAPETE ZA ZID

Izrada 3d tapeta – štampa tapeta, vrši se na PVC samolepljivoj foliji koja se sa lakoćom montira na zid. Boje koje se koriste za izradu 3d tapeta veoma su postojane i samim tim odštampane tapete se mogu povremeno obrisati vodom i pamučnom krpom jer su tapete vodoperive. 3d foto tapete izradjujemo isključivo u vašim dimenzijama, odnosno u dimenzijama vašeg zida, što vam omogućava da vi sami odlučite kako će se 3d tapete uklopiti na vašem zidu. naša štamparija vam nudi veliki izbor 3d tapeta, koje podstiču vizuelno uvećavanje prostora.

3D foto-tapete daju vizuelan osećaj dubine u prostoru. Jasno je to da su tapete postojale i ranije, ali 3d sa sigurnošću ne, kao i izrada tapeta po meri. Ako smatrate da je u vašem domu potrebno osvežiti spavaću, dnevnu, dečiju sobu ili komad nameštaja, onda su 3D  tapete pravo rešenje za vas. 3D tapete daju svežinu i upotpunjuju Vaš dom. Naša firma Vam nudi izvanredan unikatni izdor 3D foto tapeta. 3D  tapete su jako dekorativne i estetski lepe. Idealno rešenje za vizuelno uvećavanje prostorije. 3D tapete štampamo na najkvalitetnijim PVC folijama, u visokoj rezoluciji na. Što je još dosta važno je to da svaka od predstavljenih 3D tapeta možemo izraditi u dimenziji Vaših zidova, odnosno prostora. Većina slika koje su predstavljene odradjene su od strane naših dizajnera, tako da 3D tapete koje možete poručiti kod nas ne postoje na drugim mestima. To će vam pomoći da Vaš prostor izgleda potpuno drugačije od svih ostalih. U izboru Vam nudimo veliki izbor 3D tapeta različitog dizajna: fotografije gradova, pejzaža, slike prirode, dečijih junaka iz crtanih filmova.

3D TAPETE ZA PLAFON

3d tapete osim što se lepe na zidu mogu se koristiti i za polafon. Lepak koji se nalazi na samolepljivoj tapeti dovoljno je jak da sa lakoćom lepite i po plafonu bez bojazni da će vam se 3d tapet odlepiti, a i sama montaža je jednostavnija jer lepak koji se nalazi na 3d tapeti momentalno lepi.

SLIKE ZA IZRADU 3D TAPETE

Odabir slika za štampu 3d tapeta je veoma jednostavan proces, jer sve slike koje se nalaze na našem sajtu već su predefinisane za štampu 3d tapeta, odnosno odradjene su u odgovarajućim rezolucijama za izradu tapeta. Ako kojim slučajem pronadjete 3d sliku – 3d tapetu koja nije sa našeg sajta koju želeli bi ste ba baš nju imate na zidu, a niste sigurni u njen kvalitet za štampu možete nam je poslati kako bi naši dizajneri utvrdili njen kvalite i ako je u lošem stanju, u mogućnosti smo da je eventualno popravimo ili iscrtamo i na taj  način je pripremimo za štampu 3d tapete.

Potrudili smo se da vam ponudimo veliki izbor 3D tapeta, koje možete pogledati u našoj galeriji 3D tapete i koje su već predefinisane u odgovarajućim rezolucijama za štampu 3D fot tapeta.Važno je da napomenemo da sve slike, odnosno tapete koje se nalaze u našoj ponudi mogu da se prilagodjavaju vašim dimenzijama zida, uz malu korekciju slike.

KATEGORIJE 3D TAPETE

Slike 3d tapeta podeljene su u više kategorija. Princip izrade 3d tapete je isti samo su motivi drugačiji. Geometriske 3d tapete, 3d gipsani zid – figure, 3d tuneli i prolazi, 3d tapete svemir – galaksija, apstraktne 3d tapete, 3d tapete terase i balkoni… 

UPUSTVO I PRIPREMA ZIDA ZA LEPLJENJE 3D TAPETE

Za lepljenje foto tapete nije potreban ni jedan dodatni lepak, jer su tapete samolepljive! Sredstvo čime se lepe foto tapete ne sme biti oštrtog materijal iz razloga što bi se skinula – ogulila boja, odnosno odštampana slika na PVC foliji. Obično se za lepljenje koristi FILC ili RAKEL(plastična špakla obložena filcom). Rolne tapete pri dnu su obeležene brojevima 1, 2… .Broj 1. označava da je rolna prva u nizu sa leva na desno. Preporuka za lepljenje Prilikom same montaže rolnu odlepite(odvojite od papira) celom širinom oko 5cm i papir koji se nalazi sa zadnje strane oštro savijete, kako bi lepljiv deo mogao lakše da se zalepi na zid. Rolna bi konstantno trebalo biti odrolana dok je lepite. Kada odredite pravac, odnosno ugao od 90 (odnos izmedju zida i plafona), odlepljeni deo zalepite na zid. Nakon toga uhvatite papir koji se nalazi sa zadnje strane i polako svlačite na dole nekih 15cm-20cm. Jednu ruku stavite na sredinu tapete i lagano zatežete na dole, da je konstanto držite zategnutom, a drugom rukom uz pomoć RAKELA ILI FILCA laganim pokretima sa leva na desno lepite tapetu. Naredna rolna obavezno treba da preklopi predhodno zalepljenu nekih 0,5cm-1cm kako bi se tapete uklopile

Naglasili smo to da su tapete koje mi proizvodimo samolepljive i iz tog razloga zid na kome se 3d tapete lepe NE SME BITI PRAŠNJAV, jer ako bi prašina dotakla lepljivi deo, jačina lepka bi oslabila i postojala bi mogućnost da tapet spadne. Iz tog razloga ako se radi o novogradnji ili renovirate stan pa vam je nakon šmirglanja ostala fina prašina, potrebno je da zid premažete prajmerom – podloga koja bi eliminisala prašinu. Od kvaliteta zida zavisi i sam izgled motirane tapete. Ako na zidu postoje neravnine ili suzice nakon krečenja, obavezno će se iste pojaviti nakon lepljenja, odnosno foto tapet će pokazati svaku grešku. Takodje bi naglasili da se tapeta lepi isključivo na sobnoj temperaturi, jer se u hladnoj prostoriji lepak ne opusti dovoljno i njena jačina lepka nije potpuna. Zid mora biti ogletovan(nakon gleta obavezno premazati pajmerom) ili okrečen Da bi vam tapet idealno stajao na zidu potrebno ga je u skladu sa tim i pripremiti.

3D TAPETE CENE

Cene 3d tapeta možete pogledati na svakoj od ponudjenih tapeta, odnosno kada odaberete sliku kliknete na nju i dalje link će vas voditi na stranicu te tapeta sa preciznijim objašnjenjem.

VELIKI IZBOR DRUGIH MOTIVI ZA IZRADU FOTO TAPETE

Što se ostalih motiva tiče možemo vam ponuditi jako veliki izbor. Ostale motive možete pogledati na sledećim linkovima: štampa foto-tapeta sa motivima svemira, štampa apstraktnih foto-tapeta, štampa foto-tapeta sa motivima gradova, štampa foto-tapeta sa motivima umetničkih dela, štampa foto-tapeta sa motivima iz prirode, štampa foto-tapeta sa motivima za dečije sobe, štampa foto-tapeta sa motivima automobila, štampa foto-tapeta sa životinjama, cvetne tapete, tapete karta sveta, tapete vodeni svet, tapete cigla kamen

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt